Флешмоб з нагоди Міжнародного Дня сім'ї у Коледжі КиМУ

15 травня 2015
Флешмоб з нагоди Міжнародного Дня сім'ї у Коледжі КиМУ

Сім'я – це основа суспільства. Як велика будівля, зведена з мільйонів цеглинок, так і держава складається з мільйонів сімей. Сила та міць держави залежить від єдності та благополуччя кожної родини. В сім’ї люди люблять, незважаючи на труднощі, намагаються почути, поважати один одного, вчаться пробачати, адже тільки родинне тепло здатне надати людині впевненості, сил та наснаги.

Саме ці думки спробували відобразити студенти Коледжу Київського міжнародного університету, організувавши 15 травня 2015 року танцювальний флешмоб під гаслом «Україна - сім'я єдина!» з нагоди Міжнародного дня сім'ї.

У своїй постановці студенти відобразили фігури ромашки, годинника та серця, взявшись за руки учасники відобразили слово «ми» - як символи сім'ї та любові.

Організатор заходу – студентський уряд КиМУ (в.о. голови студентського уряду Катерина Волошина).

Історична довідка:
20 вересня 1993 року, відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН, було започатковано Міжнародний день сім'ї, який відзначається щороку 15 травня. Запровадження свята було викликано стурбованістю світової спільноти сучасним становищем родини та її значенням у процесі виховання покоління, що підростає. На думку Генерального секретаря ООН (01.01.1997-31.12.2006) Кофі Аннана, коли зневажаються основні права однієї сім'ї — єдність всієї людської сім'ї, членами якої вони є, перебуває під загрозою.


Флешмоб з нагоди Міжнародного Дня сім'ї у Коледжі КиМУ - фото №1
Флешмоб з нагоди Міжнародного Дня сім'ї у Коледжі КиМУ - фото №2
Флешмоб з нагоди Міжнародного Дня сім'ї у Коледжі КиМУ - фото №3
Останні новини
Читати всі новини
Коледж
Київського Міжнародного
Університету