Круглий стіл на тему «Голографічні методи дослідження в стоматології»

15 грудня 2021
Круглий стіл на тему «Голографічні методи дослідження в стоматології»

15 грудня 2021 року відбувся круглий стіл на тему «Голографічні методи дослідження в стоматології»

Програму круглого столу було присвячено обговоренню найбільш важливих методів діагностування в стоматології, які знайшли широке застосування в лікуванні різних захворювань зубів і щелепно-лицьової ділянки.

Особливе зацікавлення та жваве обговорення викликали проблеми, пов’язані з прикладними дослідженнями, що стосуються внутрішньоротових методик рентгенівського обстеження зубів, позаротових методик рентгенівського обстеження зубів та щелеп, можливостей КТ і МРТ в діагностуванні захворювань зубощелепної системи. Було визначено перспективи застосування лазерного випромінювання, принципи його дії та основні властивості, завдяки яким лазерні промені набули широкого використання в стоматології.

Круглий стіл пройшов у науково-інформаційному діалозі, доброзичливій атмосфері, викликав у студентів зацікавленість, що підтвердилося великою кількістю запитань, на які здобувачі отримали вичерпні відповіді.

Сподіваємося, що така конструктивна розмова розширить професійний кругозір майбутніх стоматологів, зацікавить їх пошуковою роботою.


Круглий стіл на тему «Голографічні методи дослідження в стоматології» - фото №1
Круглий стіл на тему «Голографічні методи дослідження в стоматології» - фото №2
Круглий стіл на тему «Голографічні методи дослідження в стоматології» - фото №3
Останні новини
Читати всі новини
Коледж
Київського Міжнародного
Університету