Майстер–клас Андрія Рабощука

05 травня 2023
Майстер–клас Андрія Рабощука

04 травня 2023 року студенти  спеціальності «Філологія» мали чудову нагоду поспілкуватися з ігровим перекладачем і редактором, засновником агенції локалізації «UnlocTeam» Андрієм Рабощуком, який разом із командою професіоналів перекладає ігри понад п’ятнадцятьма мовами та має вже більше 60–ти реалізованих проектів, серед яких: «ARKSurvival Evolved», «Satisfactory», «Valheim», «Subnautica: Below Zero».

Гість висвітлив основні аспекти ігрової локалізації, поділився методами та техніками перекладу комп’ютерних ігор і дав студентам слушні поради про те, як розпочати кар’єру в цій сфері.

Присутні активно долучалися до розмови, ставили багато питань і були дуже вдячні запрошеному гостю за цікавий та пізнавальний майстер–клас, адже засновник локалізації навів аргументи того, що перекладацька галузь не просто розвивається, а й стає однією з найперспективніших на ринку праці.

Дякуємо Андрію за наданий час, цікаву розмову та натхнення студентів навчатися новому й розвиватися у майбутній професійній діяльності! 


Майстер–клас Андрія Рабощука - фото №1
Майстер–клас Андрія Рабощука - фото №2
Майстер–клас Андрія Рабощука - фото №3
Останні новини
Читати всі новини
Коледж
Київського Міжнародного
Університету