Студенти Коледжу КиМУ на НОВОМУ КАНАЛІ

13 грудня 2016
Студенти Коледжу КиМУ на НОВОМУ КАНАЛІ

13 грудня студенти старших курсів коледжу КиМУ, які навчаються за спеціальністю видавнича справа та редагування, потрапили за куліси телеканалу «НОВИЙ КАНАЛ». З-поміж усіх заходів, які організовувала Козак В.А. (к.філол.н., викладач кафедри теорії та історії журналістики Київського міжнародного університету), цю екскурсію студенти очікували найбільше.

Робота в медіа-середовищі тільки на перший погляд може видатися легкою. Насправді, це – клопітка праця. За яскравою картинкою ховаються зусилля багатьох спеціалістів: операторів, журналістів, дизайнерів, редакторів, режисерів. Студенти спробували зануритись у яскравий медіа-простір.

НОВИЙ КАНАЛ – український телевізійний канал, що входить у найбільшу незалежну медійну компанію StarLightMedia. Від самого початку і дотепер цільовою аудиторією каналу є молоді люди від 14 до 30 років без консервативних поглядів, відкриті для нової інформації, які люблять життя в усіх проявах, мають бажання постійно розвиватись і шукати себе. Піар-менеджер каналу Аліса Пивоварова люб’язно погодилася стати провідником у світ телевізійного простору.

Довгоочікувана екскурсія розпочалася з гримерки. Там бувають усі телеведучі та репортери. Їх готують до роботи в кадрі, підбирають одяг. Гримерка не просто місце, де створюють образи, а й затишна кімната, де можна випити кави, відпочити та попліткувати. Студенткам навіть запропонували сісти в крісло до стилістів, аби відчути себе справжніми зірками. Потім студенти відвідали так званий "Open Space". Це новий принцип організації офісного простору, що створює домашню атмосферу та стимулює до роботи. У студії телеканалу студенти стали свідками запису програми «Суперінтуїція». Поспілкувались із фахівцями, які роблять яскраву картинку й неповторні ролики на НОВОМУ, познайомилися із творчими працівниками «Абзацу». Побачили, як працюють різні відділи великої телекомпанії.

Студентам надовго запам’ятається надзвичайно творча атмосфера, яка панує на НОВОМУ КАНАЛІ. І, можливо, у майбутньому здійсниться ще не одна мрія...

За матеріалами
Яни Дудки та Анастасії Непийводи
(студенти 3-го курсу Коледжу КиМУ
спеціальності видавнича справа та редагування).


Студенти Коледжу КиМУ на НОВОМУ КАНАЛІ - фото №1
Студенти Коледжу КиМУ на НОВОМУ КАНАЛІ - фото №2
Останні новини
Читати всі новини
Коледж
Київського Міжнародного
Університету