Свято з нагоди Міжнародного Дня Студентів

17 листопада 2020
Свято з нагоди Міжнародного Дня Студентів

Цього року, 17 листопада, як і кожного попереднього, в Київському міжнародному університеті з самого ранку відчувався святковий настрій та не сходили посмішки з облич студентів і викладачів, адже наші студенти – це молоді люди, сповнені амбітними ідеями, нестримним бажанням творити нове і неповторне.

Традиційно організатором свята була проректор з навчально-виховної роботи Данченко Тетяна Володимирівна. Щороку формат свята всіх дивує, адже це нова незабутня історія! А яка ж історія була цього року? Особливою…тому що зі сцени лунали авторські твори президента Київського Міжнародного університету професора Хачатура Володимировича Хачатуряна.

Феєричні виступи були подарунком від Алексаняна Валерія Ігоровича, заступника директора коледжу КиМУ; шалені оплески лунали для Гетало Ольги Володимирівни, заступника декана Фармацевтичного факультету; Нагачевської Олени Олександрівни, директора Навчально-наукового інституту лінгвістики та психології; Дудник Анастасїї Вадимівни та Кісельової Яни Володимирівни, викладачів англійської мови, Кочержука Дениса Васильовича, декана факультету музичного мистецтва, Ткаченка Іллі Вікторовича, викладача сценічного мистецтва. Ведучими святкової програми незмінно були Данченко Тетяна Володимирівна і Сініченко Сергій Володимирович, декан факультету інформаційних технологій.

Київський міжнародний університет – це островок, де панує надія, віра і любов! Це спільнота, яка живе за совістю і вірить у справедливість! Це маленька держава, яка має свій герб, прапор, гімн і чудових студентів!

Дорогі студенти! Щиро вітаємо Вас із Міжнародним Днем студентів! Бажаємо натхнення, творчих успіхів, любові, міцного здоров’я та невичерпної енергії!!!


Свято з нагоди Міжнародного Дня Студентів - фото №1
Свято з нагоди Міжнародного Дня Студентів - фото №2
Свято з нагоди Міжнародного Дня Студентів - фото №3
Свято з нагоди Міжнародного Дня Студентів - фото №4
Свято з нагоди Міжнародного Дня Студентів - фото №5
Свято з нагоди Міжнародного Дня Студентів - фото №6
Свято з нагоди Міжнародного Дня Студентів - фото №7
Свято з нагоди Міжнародного Дня Студентів - фото №8
Свято з нагоди Міжнародного Дня Студентів - фото №9
Свято з нагоди Міжнародного Дня Студентів - фото №10
Свято з нагоди Міжнародного Дня Студентів - фото №11
Свято з нагоди Міжнародного Дня Студентів - фото №12
Свято з нагоди Міжнародного Дня Студентів - фото №13
Свято з нагоди Міжнародного Дня Студентів - фото №14
Свято з нагоди Міжнародного Дня Студентів - фото №15
Свято з нагоди Міжнародного Дня Студентів - фото №16
Останні новини
Читати всі новини
Коледж
Київського Міжнародного
Університету