Тиждень циклової комісії з фармації в Фаховому коледжі КиМУ

23 вересня 2022
Тиждень циклової комісії з фармації в Фаховому коледжі КиМУ

З 19 по 23 вересня 2022 року відбувся тиждень циклової комісії з фармації у Фаховому коледжі КиМУ, присвячений Дню фармацевтичного працівника України та Міжнародному дню фармацевта.

Впродовж тижня було проведено круглий стіл на тему: «Моє покликання – Фармація», тематичний флешмоб, кураторські години та виховні заходи. Студенти Фахового коледжу підготували цікаві доповіді та яскраві презентації, які висвітлювали важливі моменти та специфіку фармацевтичної діяльності. Особливу увагу приділили факторам, які вплинули на вибір цієї спеціальності та розповіли, хто саме допоміг з обранням цього фаху.

«Визначитися зі своїм шляхом у житті досить складно. Ви обрали прекрасну спеціальність, яка відкриває Вам широкі горизонти для діяльності. Тож треба навчатися, планувати, йти до своєї мети!», – зазначила Гетало Ольга Володимирівна, канд.фарм.наук, доцент, директор Фахового коледжу КиМУ.

Підводячи підсумки круглого столу, зауважила, що проведення таких заходів дуже корисне для студентів, оскільки дає змогу під іншим кутом поглянути на власний доробок, поділитися здобутими результатами, опанувати навичками доповідача, які знадобляться у майбутній професійній діяльності, а також сприятимуть спілкуванню одне з одним.


Тиждень циклової комісії з фармації в Фаховому коледжі КиМУ - фото №1
Тиждень циклової комісії з фармації в Фаховому коледжі КиМУ - фото №2
Тиждень циклової комісії з фармації в Фаховому коледжі КиМУ - фото №3
Тиждень циклової комісії з фармації в Фаховому коледжі КиМУ - фото №4
Тиждень циклової комісії з фармації в Фаховому коледжі КиМУ - фото №5
Тиждень циклової комісії з фармації в Фаховому коледжі КиМУ - фото №6
Тиждень циклової комісії з фармації в Фаховому коледжі КиМУ - фото №7
Тиждень циклової комісії з фармації в Фаховому коледжі КиМУ - фото №8
Останні новини
Читати всі новини
Коледж
Київського Міжнародного
Університету