Тиждень циклової комісії з фармації

17 вересня 2021
Тиждень циклової комісії з фармації

З 13 по 17 вересня 2021 року відбувся тиждень циклової комісії з фармації у Фаховому коледжі КиМУ. Розпочався тиждень загальними зборами, на яких студентський та науково–педагогічний колективи обговорили план проведення тижня та завдання, над реалізацією яких працюватимуть.

З метою популяризації роботи над удосконаленням професійної компетентності педагогів було організовано відкрите засідання циклової комісії, де викладачі обговорили засоби підвищення престижу професії фармацевта, мотиваційних факторів навчальної діяльності, вдосконалення системи роботи зі студентами.

Семінар «Шкідливість та вплив самолікування на здоров’я людини» та виховна година для студентів «Фармація – одна з найдавніших сфер людської діяльності» стали родзинками тижня, до проведення яких долучилися також представники студентського самоврядування.

Дати проведення заходів циклової комісії були обрані не випадково, адже саме 17 вересня фармацевти святкують своє професійне свято, яким і було підсумовано тематичний тиждень майбутніх фармацевтів. Впевнені, що цей час подарував студентам нові знання, сміливість до нових пізнань та нові приємні знайомства!


Тиждень циклової комісії з фармації - фото №1
Тиждень циклової комісії з фармації - фото №2
Тиждень циклової комісії з фармації - фото №3
Тиждень циклової комісії з фармації - фото №4
Тиждень циклової комісії з фармації - фото №5
Тиждень циклової комісії з фармації - фото №6
Тиждень циклової комісії з фармації - фото №7
Тиждень циклової комісії з фармації - фото №8
Тиждень циклової комісії з фармації - фото №9
Останні новини
Читати всі новини
Коледж
Київського Міжнародного
Університету