Участь студентів Коледжу КиМУ в зустрічі з народним депутатом ВР України Л. Оробець

22 квітня 2014
Участь студентів Коледжу КиМУ в зустрічі з народним депутатом ВР України Л. Оробець

22 квітня 2014 року студенти Київського міжнародного університету та Коледжу взяли участь у зустрічі з народним депутатом ВР України, кандидатом у мери м. Києва Лесею Оробець.

Метою зустрічі було обговорення політичної ситуації в Україні та ознайомлення присутніх з програмою пані Оробець як кандидата на посаду мера м. Києва. Зустріч проходила у формі активного діалогу, дискусій. Студенти та викладачі університету та коледжу схвально зустріли мету її передвиборчої програми – «…побудувати нову Україну, почавши з Києва, ту Україну, яку ми разом вимріяли і вибороли», її готовність розпочати реформи, які не будуть вимагати значних вкладень, а навпаки, будуть спрямовані на економію бюджетних коштів і створення довіри між громадянами і владою, проведення різнобічного аудиту: управлінського, технічного, майнового, фінансового та юридичного, організація бездоганного сервісу для населення (за прикладом Грузії), контроль за витратами бюджетних коштів. Зустрічаючись із киянами, кандидат у мери Києва зазначила, що вона намагається врахувати всі побажання киян у передвиборчій програмі, оскільки розглядає її не як «Програму Лесі Оробець», а як «Програму Києва» і спосіб перетворення Києва у європейську столицю.

Студенти Коледжу КиМУ мали можливість задати запитання Лесі Оробець щодо таких важливих тем як: підвищення тарифів на комунальні послуги, проїзду в міському транспорті, програм державної допомоги у працевлаштуванні випускникам вишів та ін.

Думку всіх присутніх щодо сьогодення та майбутнього України, недопустимість втручання Росії у внутрішні справи нашої країни, висловив заступник директора коледжу КиМУ, доцент кафедри міжнародних економічних відносин Шафранський А.В.:

Не заважайте, коли ми (народ) хочемо розвиватись.
Не відбирайте, коли ми хочемо щось мати.
Не вбивайте, коли ми воліємо жити.
Не діліть, коли ми хочемо бути єдині.


Участь студентів Коледжу КиМУ в зустрічі з народним депутатом ВР України Л. Оробець - фото №1
Участь студентів Коледжу КиМУ в зустрічі з народним депутатом ВР України Л. Оробець - фото №2
Участь студентів Коледжу КиМУ в зустрічі з народним депутатом ВР України Л. Оробець - фото №3
Участь студентів Коледжу КиМУ в зустрічі з народним депутатом ВР України Л. Оробець - фото №4
Останні новини
Читати всі новини
Коледж
Київського Міжнародного
Університету