Участь студентів КиМУ у заході до Дня кібербезпеки

01 жовтня 2021
Участь студентів КиМУ у заході до Дня кібербезпеки

На сучасному етапі розвитку інформаційної сфери та кіберпростору питання безпеки набувають нової значущості. Більшість країн світу ведуть цілеспрямовану роботу щодо захисту від кіберзагроз, у цій ситуації Україна також не залишається осторонь цих процесів.

Так, відповідно до Стратегії кібербезпеки України на загальнонаціональному рівні проводиться  Місяць кібербезпеки. Традиційно Місячник розпочинає День кібербезпеки для студентів закладів вищої освіти, який відбувся 01 жовтня 2021 року. Модератором заходу був голова Антикризового центру кіберзахисту бізнесу Коляденко В.А.

Представники Київського міжнародного університету теж взяли участь у проведенні Дня кібербезпеки, зокрема, це студенти першого курсу факультету інформаційних технологій та циклової комісії з ІТ Фахового коледжу КиМУ разом із деканом факультету ІТ КиМУ доцентом Сініченком С.В.

Метою заходу було надання студентській молоді можливостей професійної мотивації та професійного зростання в одній із найважливіших сфер для нашої держави, а також популяризація кращих практик із кібербезпеки.


Участь студентів КиМУ у заході до Дня кібербезпеки - фото №1
Участь студентів КиМУ у заході до Дня кібербезпеки - фото №2
Участь студентів КиМУ у заході до Дня кібербезпеки - фото №3
Участь студентів КиМУ у заході до Дня кібербезпеки - фото №4
Останні новини
Читати всі новини
Коледж
Київського Міжнародного
Університету